Datum/Mesto
Dešavanje

Beograd

Januar 2016.

U prisustvu predstavnika kompanije Open it Beograd i kompanije Belexpocentar potpisan je novi ugovor o godišnjem održavanju telefonskog sistema.

Pančevo

25. Novembar 2016.

U prisustvu čelnika Gradske uprave grada Pančeva u rad je pušten situacioni centar koji bi trebao da pomogne službama grada da bolje reaguju u kriznim i urgentnim situacijama. Načelnik centra za vanredne situacije Miodrag Milošević napominje da će nova oprema i formiranje situacionog centra pomoći gradu Pančevo da još brže i kvalitetnije odgovori u trenucima vanrednih i nepredviđenih situacija.

Sremska Mitrovica

Septembar 2014.

Kompanija Open it Beograd u rad je pustila centralu renomiranog svetskog proizvođača Unify u okviru fabrike Luvata SRB. Zajedno sa tim projektom završili smo opremanje i puštanje u rad sistema video nadzora hale i pratećih objekata

Beška

20. oktobar 2016.

„Komunikacija u funkciji smanjenja stresa i povećanja produktivnosti“ bila je tema radionice koju smo održali u sklopu team building vikenda kompanije Mitas iz Rume, 20. oktobra u Beškoj.

Sremska Mitrovica

19. april 2016

Komuniciraj – profitiraj“ naziv je jednodnevne obuke koja će biti održana u Sremskoj privrednoj komori i utorak, 19. aprila od 10.00 do 16.00 časova.
Obuka je namenjena osobama zaduženim za komunikaciju u malim i srednjim preduzećima.